Olika smycken och accessoarer är perfekt att använda sig av för att lyfta en outfit. På sommaren är fotlänken det ultimata smycket att pryda din kropp med. Fotlänken är ett smycke som har fått ett rejält uppsving och är numera väldigt inne.

Fotlänken är ett smycke som länge varit bortglömt men som nu har fått ett uppsving och blivit ett trendsmycke igen. En fotlänk är en väldigt snygg accessoar som verkligen lyfter fötter och ben. Det finns flera olika typer av fotlänkar. Att bära en fotlänk ger din look det där lilla extra och kan vara det som lyfter din outfit till nya höjder. Ett tips att kolla in fotlänkar hos edblad om du vill pryda din ankel med en riktigt snygg fotlänk.

“Det är mycket guld och diamanter och den allra förnämsta formen av smyckeskonst.” Läs mer om den höga efterfrågan på smycken.

Fotlänken är det perfekta sommarsmycket

En fotlänk är den perfekta sommaraccessoaren oavsett vad du ska göra. Det är lika snyggt att ha en fotlänk till bara fötter på stranden när du har shorts eller klänning som till klackskorna när du ska på fest. När du ska bära en fotlänk är det snyggast att använda skor med lågt skaft för att den ska synas på ett bra sätt. Sandaler, klackskor, ballerinaskor och loafers är skor som du kan använda till din fotlänk. När du ska på stan kan du exempelvis pryda dina Converse genom att bära en riktigt snygg fotlänk. Undvik ha skor som täcker större delen av ankeln, då kommer fotlänken inte att synas och tappar därmed sitt syfte. Om du gillar mode kan du matcha fotlänken med trenderna som är aktuella just nu.