Vem gillar inte att köpa nya snygga skor för att få till en fulländad look? Vilken stil du än har är skor något som verkligen kan lyfta din outfit och för att ge den pricken över i:et ska du matcha med snygga smycken och accessoarer.

Skor och smycken lyfter alla former av outfits. Genom att satsa på höstens hetaste trender och matcha dina skor och smycken med varandra kommer du få en cool look som kommer göra alla avundsjuka. För den eleganta looken kan du till exempel klä dig i klassiska svart pumps och enkla armband i silver. För en vildare stil kan köpa färgglada sneakers som du matchar med stora färgglada örhängen.

Höstens skotrender

modeSkotrenderna för i höst är varierade. Det som gäller är bland annat chunky boots, förhöjda loafers och knähöga stövlar. Svarat skor är kommer alltid vara ett säkert kort men vill du sticka ut ska du satsa på skor med något djurmönster eller lack som glänser och ger en festlig känsla. För en mer avslappnad stil är det sneakers du ska köpa och då gärna i en färg som sticker ut.

Höstens smyckestrender

Accessoarer av olika slag är alltid inne men smycken är något för alla. Årets trender är till exempel stora och färgglada smycken som syns på långt avstånd.

”Stora och iögonfallande örhängen är öronsnibbarnas trogna följeslagare i höst.” Enligt Damernas Värld gäller detta framförallt örhängen.

Materialen som är inne får gärna vara guld eller silver. Det du ska tänka på dock är att matcha smyckena med dina skor för en fulländad look.