Hösten närmar sig med stormsteg och många av oss blir sådär extra sugna att shoppa skor. Vi som är galna i det som kan pryda fötterna nöjer oss inte gärna med ett par utan vill passa på att köpa några olika. Vad gäller på trendfronten? Vilka skor passar till vardags och vilka är hetast till fest just nu?

Att fynda skor online är ett perfekt sätt att få till några riktigt bra deals, för där kan du ofta hitta billigare skor och därför köpa både ett par som passar till vardags och skor som passar till fest utan att bli ruinerad. Här ska du självklart få inspiration om vad som gäller på dansgolvet och när du är på jobbet.

Dessa skor ska du klicka hem

Hetaste materialet på skofronten just nu är läder. Sneakers har fått pryda våra fötter kanske lite för länge, och de ergonomiska springskorna och den där “komma direkt från gymmet”-looken trots att du inte tränat på ett år är äntligen passé! Nu vill vi återfå forna tiders glans och det firar modevärlden med snygga skor som kanske inte alltid är ergonomiska, men desto snyggare! Vi snackar naturligtvis om:

  • Rejäla kängor
  • Fyrkantig tå
  • Ormskinn
  • Dressade stövlar

Damernas Värld håller dessutom fast vid att sneakers är trendigt ett tag till, så skulle du absolut vilja ha dina sneakers på dig så godkänner modejätten detta.

Kängor är lite av en höstfavorit som är återkommande. Idag utmanas tronplatsen med de dressade stövlarna. De kommer i olika varianter, allt från höga stövlar som sitter tight längst dina ben – men även slappare stövlar har smugit sig in på den hetaste trendmarknaden. Snörade stövlar är lite extra trendigt och går att få till en kombinerad look som är stövlar och kängor i samma. Tårna markeras antingen med spets, men den som vill utmana sig ännu ett snäpp ska definitivt se till att ha fyrkantiga tår. De fyrkantiga tårna kommer faktiskt hålla sig trendiga även under 2020, menar många experter.

Vad ska du då satsa på för mönster på skorna om du inte bara tänker ta det säkra kortet helsvart (som för övrigt passar både till vardags och fest)? Ja, för den som vill festa till det ordentligt är det faktiskt ormskinn som är en av höstens hetare mönster.