Det nya stora samarbetet för H&M har tillfallit det stora franska modehuset Balmain. Den 5:e november släpps kollektionen och många är det som väntar med spänning. 

1606342-fashion-designer-studio-with-professional-equipmentHär på denna sajt älskar vi skor, och när vi fick reda på att Balmain och H&M samarbetar så innebär det att fler människor kommer få möjlighet att shoppa upp sig på otroligt exklusiva skor – och otroligt snygga skor. Kollektionen kommer att vara i butik den 5:e november men även finnas till för online. Detta då man endast kommer att ha kollektionen till försäljning i 250 butiker världen över. Inte nog med att detta är en otroligt stor lansering, så kommer det även att vara den dyraste kollektionen som H&M någonsin har såld. Så att säga att H&M endast är ett klädföretag som som säljer billiga plagg är långt ifrån sanningen. Att man känner sig om en krigare, som skribenten på Dagens Industris Weekendtidning skriver är verkligen en sanning. Detta då det dyraste plagget har över 250 000 handsydda pärlor på sig – bara det är ett statementplagg om något.

Känner du att du vill shoppa en blazer eller ett par riktigt tuffa skor med hög karaktär så gäller det att stå först i kön och mycket tidigare än när de öppnar portarna. sedan är det bara att hoppas att du har tur så du springer åt rätt håll där de plagg och skor du är ute efter finns. För detta är en stor kollektion. Alternativt att hänga vid kassan där de alla de plagg man väljer bort finns – där kan det nog finnas en massa guldkorn.

För alla som känner att Balmain är lite för mycket glitter, glamour och pärlor finns som tur är sajten shestore.se/skor där du kan välja av ett stort utbud och med det stilla din skoshopping.